Share

Diamonds Are a Girls Best Friend - kuvaus

Diamonds Are a Girls Best Friend

Timantit ovat luontoäidin ainutlaatuisia aarteita, jotka ovat kiehtoneet ihmiskuntaa vuosisatojen ajan. Kreikkalaisille ne olivat jumalten kyyneleitä, roomalaisille ne olivat tähtien sirpaleita. Intialaiset puolestaan pitivät niitä onnenkaluina, jotka suojasivat sairauksilta, varkailta ja pahan voimilta. Ymmärtäessään millaisen ylevän tunteen timantin kauneus toi mukanaan kantajalleen, sääti Ranskan kuningas Louis IX 1200 luvulla lain, jossa hän kielsi tavallisilta ihmisiltä timanttien pitämisen. Onneksi tuollaiset lait ovat saaneet väistyä ja timantit ovatkin tänä päivänä maailmanlaajuisesti niin miesten kuin naistenkin kovasti haluamia arvolahjoja.

Ymmärrys ja tieto timantti(koru)kaupassa on todella tärkeää sillä, toisin kuin voisi kuvitella, jalokivikauppa perustuu lähes pelkästään luottamukseen. Jalometallikauppaa (kultaa, hopeaa, platinaa ja palladiumia sisältävät tuotteet) valvotaan ja siihen on säädetty laki kuluttajansuojaksi, mutta jalokiviä ei mikään viranomaistaho tarkista tai valvo.

Tässä ohjelmassa pääsette tutustumaan ohjatusti timanttien mielenkiintoiseen maailmaan. Timantteja käsittelevä interaktiivinen luento käsittelee aihetta usealta eri kannalta aina timanttien syntyprosessista niiden arvon määrittämiseen. Onko kyseessä harvinainen jalokivi, miksi toiset timantit loistavat ja toiset taas eivät? Miksi samoilla puhtaus- ja väriluokituksilla olevien timanttien hintahaitari on niin laaja? Mitä kannattaa katsoa ja kysyä kun ostaa timanttikoruja? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksen luennon aikana.

LISÄTIETOJA:

Toteutuspaikka: Sisältiloissa

Kesto: 1-2 tuntia

Ryhmäkoko: : 1-40 henkeä. Mahdollista toteuttaa myös isommille ryhmille.

Ohjelman sisältö: Tutustuminen timanttien mielenkiintoiseen maailmaan interaktiivisen luennon muodossa.Tilaisuuden kesto ja sisällön osa-alueiden painotus räätälöidään kuulijakunnan intressien ja toiveiden mukaan.

Soveltuvuus: VIP-asiakkaille, yrityksen naisille irtiottohetkeksi arjesta, kokous- ja koulutuspäivien yhteyteen, henkilökunnan palkitsemiseen, ylipäätään kaikille (myös miehille), jotka ovat kiinnostuneita oppimaan ja tietämään timanteista enemmän ja haluavat jatkossa tehdä onnistuneita timantti-/koruostoksia ja saada vastinetta rahoilleen.

Soveltuvuus liikuntarajoitteisille: Toteutuspaikasta riippuen

Saatavuus: Ympäri vuoden

Hinta alkaen: 650 € / max 10 henkeä
Hinta ei sisällä tilaa tai tarvittavaa tekniikkaa (videotykki, valkokangas).

Kaikkiin hintoihin lisätään voimassaoleva alv.


Patrick Blomster
info (at) goexperience.fi
+358 500 702 071
(arkipäivisin 9-16)
Ryhmäkokon. 1-40

Diamonds Are a Girls Best Friend - tarjouspyyntö

Voit myös tehdä laajemman tarjouspyynnön.

Etunimi
Sukunimi
Yritys
Puhelin
Sähköposti
 
Päivämäärä (pp-kk-vvvv) -   -  
Lisää ruokailu tarjoukseen
Lisää kuljetus tarjoukseen
Sopimusehdot
Lomakkeen tiedot tallennetaan asiakasrekisteriimme, ja tietoja hyödynnetään tarjouspyynnön toteuttamiseksi ja asiakassuhteen hoitamiseksi.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme täällä.
Etunimi
Sukunimi
Puhelin
Sähköposti
 
Päivämäärä (pp-kk-vvvv) -   -  
Lisää ruokailu tarjoukseen
Lisää kuljetus tarjoukseen
 

Käyttöehdot

Tilakyselyitä tehdessänne edellyttää palvelun käyttö yhteystietojen luovuttamista kolmannelle osapuolelle. Käytännösssä välitämme antamanne yhteystiedot yhteistyökumppaneillemme, jotka voivat olla teihin yhteydessä tilakyselyä koskien. Tämä tarkoittaa että myös muut palveluntarjoajat kuin kyselemänne voivat tarjota palvelujaan teille.

 
 
Sopimusehdot
Lomakkeen tiedot tallennetaan asiakasrekisteriimme, ja tietoja hyödynnetään tarjouspyynnön toteuttamiseksi ja asiakassuhteen hoitamiseksi.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme täällä.

Diamonds Are a Girls Best Friend - kuvagalleria