Share

Päivä sirkuksessa

Kuvaus
Näissä treeneissä jokainen ylittää itsensä ja yllättyy positiivisesti - ei se ihan niin vaikeaa ollutkaan!

Sirkusammattilaisten johdolla pääsette kokeilemaan trapetsitemppuja, akrobatiaa, tasapainoilua ja jonglöörausta. Jättitrampoliinilla hyppää vaivatta huikeisiin korkeuksiin ja aikuin...
Päivä sirkuksessa - enemmän

Ryhmäkoko noin: 8-80

Taiteilijaelämää

Kuvaus
Vaihda excel pensseliin! Tarjoamme tilaisuuden päästä kokeilemaan oikeaa taiteilijaelämää.

Tapaamme meitä opastamaan lupautuneen taiteilijan hänen ateljeessaan. Varustaudumme asianmukaisesti baskerein, kaulahuivein ja punaviinipulloin.

Alan ammattilaisen johdolla luom...
Taiteilijaelämää - enemmän

Ryhmäkoko noin: 8-25

Rokkitähdet studiossa

Kuvaus
Ei tarvitse osallistua Idolsiin päästäkseen levyttämään – sen voi tehdä vaikka heti!

Päivä studiossa on hauska tapa tutustua musiikin tekoon ammattilaisten tapaan. Ryhmänne pääsee esiintymään itse ja mukaan saatte editoidun tallenteen. Hauska ohjelma toimii erityisen hyvin yllätysn...
Rokkitähdet studiossa - enemmän

Ryhmäkoko noin: 4-12

City Adventure Goes Art

Kuvaus
Suosittu kaupunkiseikkailutuotteemme saa uuden ja värikkään muodon, kun sekaan heitetään taidetta sen kaikissa muodoissa.

Seikkailu etenee City Adventuren tapaan Applen iPadeihin tulevilla vihjeillä, joita joukkueiden tulee tulkita saadakseen selville seuraavan rastin sijainnin.
City Adventure Goes Art - enemmän

Ryhmäkoko noin: 10-60

Tiimimaalaus

Kuvaus
Yhdessä maalaaminen on rentoa ja hauskaa puuhaa, missä yhteistyö sujuu myös sanattomasti. Maalauksen äärellä kaikki on sallittua, vain luovuus on rajana!

Ammattitaiteilijan opastuksella toteutettavat maalaukset tehdään 2-5 hengen ryhmissä yhteisille isoille maalauspohjille. Vesiliukoiset...
Tiimimaalaus - enemmän

Ryhmäkoko noin: 10-90

Draama Queen

Kuvaus
Draama Queen ohjelmamme tarjoaa improvisaatioteatteria ja tiimiharjoitteita kokeneen ja ammattitaitoisen ohjaajan johdolla.

Käytämme draama-harjoituksia löytääksemme ja kokeillaksemme eri rooleja ryhmässä. Harjoitukset ovat hyvin samanlaisia kuin mitä huippunäyttelijät käyttävät mukau...
Draama Queen - enemmän

Ryhmäkoko noin: 1-40

Kuorojen taisto

Kuvaus
Löytyykö työpaikaltanne korkeita sopraanoja ja humisevia baritoneja? Vai täyttyykö kahvihuoneenne innokkaista suihkulaulajista? Molemmat sopivat, kunhan vain lauletaan!

Kuorojen taisto ohjelman aluksi porukkanne jaetaan pienempiin ryhmiin ja nostetaan hatusta jokaiselle kuorolle oma e...
Kuorojen taisto - enemmän

Ryhmäkoko noin: 30-150

Japanilainen ilta

Kuvaus
Tunnet jo sushin ja origamin, mutta tiedätkö miltä Koto kuulostaa?

Japanilainen iltamme poimii parhaat palat Aasian ihmeelliseltä saarelta. Hienostunut menu, japanilaisen perinnetanssin sulavat askeleet ja taikorumpujen voimas pauke ravistelevat irti totutusta arjesta.

Pääset...
Japanilainen ilta - enemmän

Ryhmäkoko noin: 20-60