CitySuunnistus

Kuvaus
CitySuunnistus on yhtä aikaa niin voimistelua kuin aivovoimisteluakin! Happihyppely tarjoaa tervetulleen tauon työpäivään ja se voidaan toteuttaa virkistyspäivien lisäksi myös kokous- ja koulutuspäivien loppukevennyksenä.

Suunnistuksessa osallistujat jaetaan pienempiin ryhmiin, jotka et...
CitySuunnistus - enemmän

Ryhmäkoko noin: 10-100

Kadonneen joululahjan metsästys

Kuvaus
Pukin lahjasäkit ovat poissa ja teidän tehtävänne on seurata varkaita! He tekevät kuitenkin kaikkensa johdatakseen teidät väärille jäljille, joten älyä ja oivaltamiskykyä tarvitaan lahjojen löytämiseksi.

Matkan varrella törmäätte moniin vorojen jättämiin ansoihin, joista teidän on selviydy...
Kadonneen joululahjan metsästys - enemmän

Ryhmäkoko noin: 5-200

Miekkailu

Kuvaus
Haasta työtoverisi leikkimieliseen kaksintaisteluun!

Miekkailulla on pitkät perinteet, sillä väline tunnettiin jo muinaisessa Babyloniassa. Keskiaikaiset ritarit käyttelivät raskasta miekkaa kaksin käsin, muskettisoturit kevyempää yhden käden asetta välineen kehityttyä. Vielä 1800-luv...
Miekkailu - enemmän

Ryhmäkoko noin: 1-15

Päivä sirkuksessa

Kuvaus
Näissä treeneissä jokainen ylittää itsensä ja yllättyy positiivisesti - ei se ihan niin vaikeaa ollutkaan!

Sirkusammattilaisten johdolla pääsette kokeilemaan trapetsitemppuja, akrobatiaa, tasapainoilua ja jonglöörausta. Jättitrampoliinilla hyppää vaivatta huikeisiin korkeuksiin ja aikuin...
Päivä sirkuksessa - enemmän

Ryhmäkoko noin: 8-80

City Adventure

Kuvaus
Näe kaupunkisi seikkailijan silmin!

City Adventure on vauhdikas ja toiminnantäyteinen ohjelma, jossa joukkueiden etenemistä ohjataan ennalta suunnitellulla reitillä rastipisteeltä toiselle Applen iPadeihin tulevien vihjeiden avulla. Ohjelma eroaa CitySuunnistuksesta siten, että reitin...
City Adventure - enemmän

Ryhmäkoko noin: 2-80

Adventure Race   Tähtituote

Kuvaus
Televisiosta tuttu Amazing Race herää henkiin tässä vauhdikkaassa ja sykkeitä nostattavassa seikkailukilpailussa. Nokkeluuden ja nopeiden päätösten lisäksi tarvitaan myös tiimihenkeä ja tsemppifiilistä kilpailijoiden kohdatessa matkan varrella haastavia tehtäviä sekä kiperiä valintatilanteita.
...
Adventure Race - enemmän

Ryhmäkoko noin: 30-200

City Adventure - Porvoo

Kuvaus
City Adventure tarjoaa vauhdikkaan seikkailun upeassa Porvoon Vanhan kaupungin miljöössä. Seikkailun tiimellyksessä tulevat tutuksi sekä Tuomiokirkko ja Ranta-aitat, että myös pienet mukulakivikadut ja Vanhan kaupungin idylliset kahvilat.

Ohjelman aluksi osallistujat jaetaan pienjoukkueis...
City Adventure - Porvoo - enemmän

Ryhmäkoko noin: 2-80

Agenttiseikkailu

Kuvaus
Juuri saamamme tiedon mukaan Agentti M etsii uusia rohkeita kokelaita tiimiinsä. Nyt teillä on mahdollisuus kaivaa sisäiset agenttinne esiin ja lähteä testaamaan salaisen palvelun taitojanne James Bondin jalanjäljissä. Uusi jännittävä elämä odottaa, tervetuloa Bond-Akatemiaan!

Ennen tos...
Agenttiseikkailu - enemmän

Ryhmäkoko noin: 10-80

Sushikoulu

Kuvaus
Japanilaisen ruokakulttuurin perustana ovat tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet, joista valmistetut ruoat hivelevät niin silmää kuin makuaistejakin.

Toisin kuin ehkä voidaan luulla, sushien valmistus ei ole vaikeaa ja mikä tärkeintä: se on hauskaa! Sushikoulussa opitaan mm. keittämään se o...
Sushikoulu - enemmän

Ryhmäkoko noin: 0-0

City Adventure Goes Art

Kuvaus
Suosittu kaupunkiseikkailutuotteemme saa uuden ja värikkään muodon, kun sekaan heitetään taidetta sen kaikissa muodoissa.

Seikkailu etenee City Adventuren tapaan Applen iPadeihin tulevilla vihjeillä, joita joukkueiden tulee tulkita saadakseen selville seuraavan rastin sijainnin.
City Adventure Goes Art - enemmän

Ryhmäkoko noin: 10-60

Rokkitähdet studiossa

Kuvaus
Ei tarvitse osallistua Idolsiin päästäkseen levyttämään – sen voi tehdä vaikka heti!

Päivä studiossa on hauska tapa tutustua musiikin tekoon ammattilaisten tapaan. Ryhmänne pääsee esiintymään itse ja mukaan saatte editoidun tallenteen. Hauska ohjelma toimii erityisen hyvin yllätysn...
Rokkitähdet studiossa - enemmän

Ryhmäkoko noin: 4-12

City Golf Adventure

Kuvaus
Tällä kertaa ei tarvitse haikailla aidan takaisia viheriöitä, kun kotikaupunkisi muutetaan golfradaksi! City Golf Adventure on toiminnantäyteinen ohjelma, jossa pääsette testaamaan taitojanne niin swingien kuin puttienkin parissa kaupungin keskellä, yllättävissä ja komeissa maisemissa.

...
City Golf Adventure - enemmän

Ryhmäkoko noin: 6-50