Henkilöstön ulkoilupäivä

Kuvaus
Henkilöstön ulkoilupäivä sopii hyvin tiimi- tai kick off -päiväksi. Ohjelma voidaan helposti muokata täysin tarpeidenne ja toiveidenne mukaiseksi.

Valittavananne on monenlaista leikkimielistä, tiimityötä kehittävää ohjelmaa, jota voidaan järjestää esimerkiksi seminaari- ja konferenss...
Henkilöstön ulkoilupäivä - enemmän

Ryhmäkoko noin: 1-1000

Leikkimieliset purjehduskisat

Kuvaus
NJK tarjoaa purjehduselämyksiä J-80 kilpapurjehdusveneillä. Veneet ovat nopeita, urheilullisia ja turvallisia ja niillä purjehditaan 4-5 hengen miehistöillä. Kerholla on käytössään kaikkiaan 7 venettä.
NJK:n kokeneet kipparit ovat koko ajan mukana veneissä opastamassa. Muokkaamme ohjelman osa...
Leikkimieliset purjehduskisat - enemmän

Ryhmäkoko noin: 4-35

Päivä viikinkinä

Kuvaus
Oletko koskaan haaveillut, että voisit tutustua viikinkiaikaan muutenkin kuin lukemalla Harald Hirmuinen -sarjakuvia ja käymällä huvipuiston viikinkilaivassa?

Hurjat viikingit tekivät kauppa-, ryöstö- ja valloitusretkiään 700-luvun lopulta noin 1000-luvun puoliväliin saakka. Päivä vii...
Päivä viikinkinä - enemmän

Ryhmäkoko noin: 10-500

Kadonneen joululahjan metsästys

Kuvaus
Pukin lahjasäkit ovat poissa ja teidän tehtävänne on seurata varkaita! He tekevät kuitenkin kaikkensa johdatakseen teidät väärille jäljille, joten älyä ja oivaltamiskykyä tarvitaan lahjojen löytämiseksi.

Matkan varrella törmäätte moniin vorojen jättämiin ansoihin, joista teidän on selviydy...
Kadonneen joululahjan metsästys - enemmän

Ryhmäkoko noin: 5-200

Tiimi-ilta laivalla

Kuvaus
Laivailta vie sinut takaisin aikaan, jolloin laivat olivat puuta ja miehet rautaa. Vanha purjevene henkii ikiaikaista tunnelmaa. Kannelle on helppo kuvitella ahavoitunut, tatuoitu merimies tähystämään horisonttiin kaukoputkineen.

Ilta toteutetaan perinnepurjelaivassa Halkolaiturissa,...
Tiimi-ilta laivalla - enemmän

Ryhmäkoko noin: 10-65

Päiväpurjehdus

Kuvaus
Merellä mieli lepää, kun purjehtija keskittyy olennaiseen saumattomassa yhteistyössä luonnonvoimien kanssa.

Päiväpurjehdus Suur-Helsingin saaristossa tarjoaa elämyksiä niin aloittelijalle kuin kokeneellekin purjehtijalle.

Kokeneet kipparimme opettavat untuvikoille purj...
Päiväpurjehdus - enemmän

Ryhmäkoko noin: 1-10

CitySuunnistus

Kuvaus
CitySuunnistus on yhtä aikaa niin voimistelua kuin aivovoimisteluakin! Happihyppely tarjoaa tervetulleen tauon työpäivään ja se voidaan toteuttaa virkistyspäivien lisäksi myös kokous- ja koulutuspäivien loppukevennyksenä.

Suunnistuksessa osallistujat jaetaan pienempiin ryhmiin, jotka et...
CitySuunnistus - enemmän

Ryhmäkoko noin: 10-100

City Adventure

Kuvaus
Näe kaupunkisi seikkailijan silmin!

City Adventure on vauhdikas ja toiminnantäyteinen ohjelma, jossa joukkueiden etenemistä ohjataan ennalta suunnitellulla reitillä rastipisteeltä toiselle Applen iPadeihin tulevien vihjeiden avulla. Ohjelma eroaa CitySuunnistuksesta siten, että reitin...
City Adventure - enemmän

Ryhmäkoko noin: 2-80

Adventure Race

Kuvaus
Televisiosta tuttu Amazing Race herää henkiin tässä vauhdikkaassa ja sykkeitä nostattavassa seikkailukilpailussa. Nokkeluuden ja nopeiden päätösten lisäksi tarvitaan myös tiimihenkeä ja tsemppifiilistä kilpailijoiden kohdatessa matkan varrella haastavia tehtäviä sekä kiperiä valintatilanteita.
...
Adventure Race - enemmän

Ryhmäkoko noin: 30-200

Pirtutrokarit

Kuvaus
1920- luvulla, K.J Ståhlbergin kamppaillessa sisällissodan jälkeisen Suomen puolesta, painittiin eturintaman takana, kaukana virkavallan silmistä, aivan toisenlaisten haasteiden kanssa.

Kieltolain hengittäessä niskaan tarvitsevat kokeneet salakuljettajamme uusia jäseniä joukkoonsa, sillä...
Pirtutrokarit - enemmän

Ryhmäkoko noin: 10-50

Itä-Saksan olympiakarsinnat   Tähtituote

Kuvaus
Globaalin maailman avautuessa Itä-Saksa saa ottaa kilpailijoita myös rajojensa ulkopuolelta. Nyt päävalmentaja Klaus kiertää ympäri Suomea etsien uusia kykyjä olympiajoukkueseensa ja on saanut vihiä, että teidän joukossanne on lupaavaa potentiaalia.

Ohjelma koostuu erilaisista lajeist...
Itä-Saksan olympiakarsinnat - enemmän

Ryhmäkoko noin: 10-200

City Adventure - Porvoo

Kuvaus
City Adventure tarjoaa vauhdikkaan seikkailun upeassa Porvoon Vanhan kaupungin miljöössä. Seikkailun tiimellyksessä tulevat tutuksi sekä Tuomiokirkko ja Ranta-aitat, että myös pienet mukulakivikadut ja Vanhan kaupungin idylliset kahvilat.

Ohjelman aluksi osallistujat jaetaan pienjoukkueis...
City Adventure - Porvoo - enemmän

Ryhmäkoko noin: 2-80

Agenttiseikkailu

Kuvaus
Juuri saamamme tiedon mukaan Agentti M etsii uusia rohkeita kokelaita tiimiinsä. Nyt teillä on mahdollisuus kaivaa sisäiset agenttinne esiin ja lähteä testaamaan salaisen palvelun taitojanne James Bondin jalanjäljissä. Uusi jännittävä elämä odottaa, tervetuloa Bond-Akatemiaan!

Ennen tos...
Agenttiseikkailu - enemmän

Ryhmäkoko noin: 10-80

Melonta - Porvoo

Kuvaus
Tutustu Porvoon upeasti säilyneeseen vanhaan kaupunkiin ja hienoihin maalaismaisemiin aivan uudesta näkökulmasta!

Porvoonjoki on oivallinen väylä tutustua Porvoon keskiaikaisiin ranta-aittoihin ja saaristolaiskaupungin elämään, sekä historiaan. Tiesitkö esimerkiksi, että Porvoo-nimi j...
Melonta - Porvoo - enemmän

Ryhmäkoko noin: 2-30

City Adventure Goes Art

Kuvaus
Suosittu kaupunkiseikkailutuotteemme saa uuden ja värikkään muodon, kun sekaan heitetään taidetta sen kaikissa muodoissa.

Seikkailu etenee City Adventuren tapaan Applen iPadeihin tulevilla vihjeillä, joita joukkueiden tulee tulkita saadakseen selville seuraavan rastin sijainnin.
City Adventure Goes Art - enemmän

Ryhmäkoko noin: 10-60

Einsteinin aivoitukset

Kuvaus
Professori Uuno Kivellä on kiperä pulma, joka on jopa hänelle itselleen liikaa. Niinpä hän on laatinut sarjan tiukkoja testejä löytääkseen ihmisistä viisaimmat avukseen. Nyt on siis aika laittaa aivot koetukselle ja ihmiset älykkyysosamäärä-käyrälle!

Aivosolujen lisäksi liikkeessä on ...
Einsteinin aivoitukset - enemmän

Ryhmäkoko noin: 10-100

Tiimimaalaus

Kuvaus
Yhdessä maalaaminen on rentoa ja hauskaa puuhaa, missä yhteistyö sujuu myös sanattomasti. Maalauksen äärellä kaikki on sallittua, vain luovuus on rajana!

Ammattitaiteilijan opastuksella toteutettavat maalaukset tehdään 2-5 hengen ryhmissä yhteisille isoille maalauspohjille. Vesiliukoiset...
Tiimimaalaus - enemmän

Ryhmäkoko noin: 10-90

Melonta

Kuvaus
Raikasta meri-ilmaa, kauniita maisemia, kiireetöntä yhdessäoloa ja kevyttä liikuntaa. Merellinen Helsinki luo upeat puitteet virkistyspäivälle!

Koulutetut oppaamme johdattavat ryhmänne turvallisesti kauneimpien rannikkoreittien halki. Melonnan perusteet käydään läpi ennen matkaan lähtöä....
Melonta - enemmän

Ryhmäkoko noin: 3-50

Draama Queen

Kuvaus
Draama Queen ohjelmamme tarjoaa improvisaatioteatteria ja tiimiharjoitteita kokeneen ja ammattitaitoisen ohjaajan johdolla.

Käytämme draama-harjoituksia löytääksemme ja kokeillaksemme eri rooleja ryhmässä. Harjoitukset ovat hyvin samanlaisia kuin mitä huippunäyttelijät käyttävät mukau...
Draama Queen - enemmän

Ryhmäkoko noin: 1-40

Koskenlasku

Kuvaus
Koskenlasku on hurjaa menoa, jossa pärskeiltä ei säästy kukaan ja syke nousee taatusti kovimmissa kuohuissa.

Koskenlaskuretki toteutetaan Ahvion Osolahdessa Kotkan liepeillä. Ammattilaiset ohjeistavat ryhmäsi matkaa varten. Laskijat saavat tarvittavat liivit ja kypärät sekä tarvittaes...
Koskenlasku - enemmän

Ryhmäkoko noin: 5-50

Rokkitähdet studiossa

Kuvaus
Ei tarvitse osallistua Idolsiin päästäkseen levyttämään – sen voi tehdä vaikka heti!

Päivä studiossa on hauska tapa tutustua musiikin tekoon ammattilaisten tapaan. Ryhmänne pääsee esiintymään itse ja mukaan saatte editoidun tallenteen. Hauska ohjelma toimii erityisen hyvin yllätysn...
Rokkitähdet studiossa - enemmän

Ryhmäkoko noin: 4-12

Kuorojen taisto

Kuvaus
Löytyykö työpaikaltanne korkeita sopraanoja ja humisevia baritoneja? Vai täyttyykö kahvihuoneenne innokkaista suihkulaulajista? Molemmat sopivat, kunhan vain lauletaan!

Kuorojen taisto ohjelman aluksi porukkanne jaetaan pienempiin ryhmiin ja nostetaan hatusta jokaiselle kuorolle oma e...
Kuorojen taisto - enemmän

Ryhmäkoko noin: 30-150

City Golf Adventure

Kuvaus
Tällä kertaa ei tarvitse haikailla aidan takaisia viheriöitä, kun kotikaupunkisi muutetaan golfradaksi! City Golf Adventure on toiminnantäyteinen ohjelma, jossa pääsette testaamaan taitojanne niin swingien kuin puttienkin parissa kaupungin keskellä, yllättävissä ja komeissa maisemissa.

...
City Golf Adventure - enemmän

Ryhmäkoko noin: 6-50

Huipputonttu haussa

Kuvaus
Tämä pikkujouluohjelma tarjoaa viihdettä sekä osallistujille että katsojille! Huipputonttu haussa -ohjelmassa Korvatunturin rekrytointivastaavat saapuvat seulomaan joukostanne kaikkein lupaavimmat tontunalut.

Vapaaehtoisia osallistujapareja testataan erilaisissa tontuilta vaadittavissa ta...
Huipputonttu haussa - enemmän

Ryhmäkoko noin: 10-300