Ohjeita juhlatiloja etsiville yksityishenkilöille.

Go Experience saa päivittäin runsaasti kyselyjä juhlatiloista hää- ja muihin yksityisiin juhliin. Haluaisimme todella palvella teitä kaikkia mutta valitettavasti resurssiemme ovat rajalliset. Tiedämme kuitenkin että monien juhlabudjetti on jo ahtaalla ja siksi haluamme tarjota teille ilmaisen vaihtoehdon hyvän juhlatilan löytämiseksi.

Go Experiencen sivuilla voitte tehdä tarjouspyyntöjä pelkistä juhlatiloista. Tarjouspyyntö lähetetään sähköpostitse juhlatiloille ja he ilmoittavat normaaliin tapaan mikäli tila on vapaana vai ei. Tässä ilmaisessa palvelussa emme aktiivisesti lähde puolestanne selvittämään saatavuutta tai sopimusehtoja tiloilta. HUOM! Tarjouspyyntö lähetetään ainoastaan jos tarjouspyyntöön lisätään toivottuja päivämääriä ja tiloja. Jotkut juhlatilat eivät kuitenkaan aina vastaa tarjouskyselyihin.

Meidän maksullisessa palvelussa autamme teitä aktiivisesti löytämään juuri teidän tarpeisiin sopivat tilat. Autamme toki myös kaikissa muissakin järjestelyissä kuten pitopalvelujen ja ohjelmatuottajien kilpailluttamisessa. Tästä työstä veloitamme tehtyjen tuntien mukaan, tuntiveloituksemme on 59 euroa (sis alv).

Lopuksi haluamme toivottaa teille oikein paljon onnea juhlanne järjestelyissä - toivottavasti juhlatilaisuudesta tulee ikimuistoinen!