Yhteistyöverkosto muuttuu yhä vain tärkeämmäksi muuttuvassa yritysmaailmassamme. Enää ei riitä että hoidat oman osuutesi tapahtumasta hyvin vaan on hallittava ja tarjottava jokaista tapahtuman osa-aluetta.

Go Experience kehittää ja ylläpitää laajaa yhteistyöverkostoa jotta voisimme kustannustehokkaasti tarjota juuri sitä mitä Te tilaisuutenne tarvitsette. Alla lista yhteistyökumppaneistamme.

 
Fishing Lords OyFishing Lords Oy tarjoaa yritysten ja matkailijoiden tarpeisiin valmiita tuotepaketteja ja kalastusmatkoja, joissa kalastuspaikat, palvelu, oppaat ja toteutus hakevat vertaistaan.

Päätoimialueemme on 100 km Helsingistä itään ja länteen. Tämän lisäksi me voimme tarjota hienoja kalastuselämyksiä myös muualla Suomessa hyvien yhteistyökumppaneiden avulla.

Palveluyrityksenä pidämme asiakkaistamme hyvää huolta kalastuspäivän aikana. Kaikki asiakkaamme ovat vakuutettuja, kuljetuskalustomme on katsastettu ja merioppaillamme on vuokravenekuljettajan tutkinto.
 
 
Halavatun PapatIisalmelainen Halavatun Papat on Ekvapoint Oy:n alla toimiva elämys- ja ohjelmapalveluyritys. Yrityksen elämystuotteita ovat suositut Pappatunturi-safarit ja -racingit sekä Halavatun Härdelli ja Mualaishärdelli-tiimikisailut. Musiikkipuolen tuotteita ovat mm. Halavatun Papat Duo ja Band. Halavatun Papat toimittavat tilaamanne ohjelman mihin päin Suomea tahansa! Ja tuotteilla on ainutlaatuinen takuu: "Jos ee naarata niin rahat takasi!"
 
 
Helsinki Shooting ClubHSC - Helsinki Shooting Club on käsiaseisiin erikoistunut ampumarata ja aseliike aivan Helsingin keskustassa.

Tarjoamme asiakkaillemme:
* yritys- ja asiakastilaisuuksia
* yksityistilaisuuksia (polttarit, syntymäpäivät ym.)
* jäsentoimintaa (jäsenetuja, kursseja ym.)
* tutustumiskäyntejä (yksityishenkilöt ja jäsenet)
* koko radan vuokrausta (seurat ja yritykset)

Erityistä kiitosta olemme saaneet asiakkailtamme muun muassa viihtyisistä tiloista, asianmukaisesta ja laajasta kalustosta sekä henkilökunnan vankasta ammattitaidosta. Meillä kehitytään ja viihdytään yhdessä.
 
 
Linnan pallo
 
 
Oy Scan Show Ab"Me ajattelemme, mitä sanomme ja sanomme mitä ajattelemme".

Kyse on viihtymisestä, joka nostaa kannat kattoon.

Esiintyjistä, joissa on imua ja aitoa karismaa. Kokonaisuudesta, joka tekee tilaisuudestasi onnistuneen.

Tämä ei onnistu ilman ajattelua, paneutumista juuri Sinun tilaisuutesi luonteeseen ja vieraittesi odotuksiin.
 
 
Suomen TuristiautoSuomen Turistiauto perustettiin jo v. 1950 palvelemaan erityisesti matkailuliikennettä. Kauttamme järjestyvät niin kiertoajelut, kaupunki- ja lentokenttäkuljetukset kuin koti- ja ulkomaille suuntautuvat tilausajot.

Monipuolisesta ja nykyaikaisesta tilausajokalustostamme löytyy sopiva ajokki, niin vaativiin isojen ja pienten ryhmien kuljetuksiin.